En enklere dugnad

123dugnad.no ønsker å tilby idrettslag og organisasjoner en enkel og oversiktlig måte å tjene penger på til sine formål.

Vi mener det i dag er for tungt å drive tradisjonelt dugnadsarbeid og at fellesskapsånden er på retrett. Idealmodellen for dugnad er utdøende og lag og organisasjoner merker dette på mindre oppslutning i deres arbeide.

Kakesalg, lotterier og andre former for inntektsbringende aktiviteter er dessverre for tungvint i forhold til avkastning, og er en aktivitet som de unge selgerne har en viss motstand mot. Dagens alternative tilbud er også ofte tungt å gå rundt med for de unge. Det  involverer derfor ofte foresatte med bil. I den ideelle verden bør en dugnad kunne gjennomføres i stor grad av utøver/eleven selv uten for mye logistikk og deltagelse fra foreldre/foresatte.Våre produkter krever minimal logistikk. Utøver/elev får utdelt sitt nett på et felles møte. Alle produktene som skal selges, 11 stk til sammen ligger ferdig pakket i posen. Alle produkter er priset på pakkene og på våre nettsider finner man god salgsargumentasjon og tips om fremferd ved salg til fremmede. Når produktene er solgt tar dugnadsansvarlig inn oppgjør, fyller inn skjema for evt retur og overfører varekosten til oss.

 
 

 Kake og vaffelsalg...

Kaffe og vaffelsalg, eller drift av kafe på klubbkvelder og arrangementer skal man gjerne fortsette med. Men alle som har vært involvert i dette vet at det største positive ved dette er trivsel og sosialt samvær.

123dugnad.no

 Lotteri...

Vår erfaring med lotteri er at det stiller store krav til organisering og logistikk. Sponsorer skal hentes inn på premiesiden og det er relativt lave summer pr selger og det tar tid.

123dugnad.no

 Loppemarked...

Den desidert tyngste delen av idrettslagsinntektene. Her kreves det utrolig mye innsats fra foresatte og omsetningen står ikke lenger i stil til innsats. Og hvem har ikke vært med på å måtte kjøre overskytende søppel på fyllinga etter endt salg?

123dugnad.no
 

20 spillere eller selgere gir laget en netto inntekt på 17.000 kroner og dugnaden kan lett gjennomføres på en uke. Ta kontakt i dag! Det kreves ingen hjelp fra foresatte annet en god oppmuntring og kanskje litt hjelp med penger hos de yngste utøverne.

Kontakt oss i dag for en liten prat om din dugnad. Ring Martin på : 41 28 40 59 eller send mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.